Illustrations

Echilibru la 4 ace

Serialul meu preferat este Suits, nu mai încape loc de dezbatere! Unul din motive este pentru că îmbină pasiunea cu rațiunea, iubirea cu puterea, prietenia cu lupta, se întrevede deci cuvântul echilibru. Nu individual, ci împreună, ca grup. Mă fascinează de ceva timp ideea asta, ca la nivel personal suntem valoroși, desigur, dar avem o mulțime de minusuri cu toții. Însă minusurile noastre împreunate ajung plusuri, zici că e magie…:)

Această postare este pentru prieteni. Pentru oamenii care ne ajută să creștem în fiecare zi, și care atunci când avem momente tulburi știu să ne acorde îngăduință. Da. Avem nevoie de multă îngăduință! Să o primim și să o oferim cât mai des, e un dar neprețuit într-o lume profund isterică.

Alex este fericitul care a fost îmbrăcat la 4 ace într-o nouă ilustrație, pe care am realizat-o cu gândul că-i fac o bucurie. Suntem prieteni de foarte mulți ani, și vreau să îi reamintesc că echilibrul (și costumul) e ceva ce-i șade bine. Lui și nouă tuturor! Așa cum îmbrăcăm haine rafinate, să-i dăm și minții și sufletului straie elegante. E tot ce ne va rămâne până la urmă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
ro_RORomână en_USEnglish