Delicii în fiecare zi

Sunt o gurmandă! Și prietena mea Amy mă încântă cu bunătățile ei de deserturi, quische-uri, orice vă imaginați delicios. Este o gospodină incredibilă, iar într-o zi sper că mai mulți se vor putea bucura de talentul ei culinar. Până să aibă restaurantul ei, vă invit să vă delectați cu o ilustrație care îi este dedicată.

Extind această postare pentru toți, toate care sunteți pasionați de ale gătitului. Vă admir și mă bucur să vă am alături! Nu se poate să nu amintesc de simpaticul șoricel din Ratatouille cu această ocazie, animație iubită de draga mea bucătăreasă. Cu el și mulți alții am decis să pornesc o serie drăgălașă, menită să vă condimenteze ziua. Va urma foarte curând. 🙂

Până atunci vă invit să savurați o cină plăcută împreună cu cei dragi, și să vă bucurați de micile delicatese ale vieții cât mai des. Iar dacă aveți prieteni sau prietene care iubesc bucătăria cel mai mult din casă, puteți să le faceți cadou un tricou, cană, sau ce vreți voi, cu unul din mesajele de mai jos, sau de ce nu, o ilustrație. Ca să vă faceți o idee, vă propun trei variante de obiecte personalizate: tricou pentru el, tricou pentru ea, și o plăsuță tote.

chef t-shirt for him
chef tote bag
chef t-shirt for her

Preview-urile sunt de pe un site pe care vă puteți personaliza o serie de produse, Spread Shirt. Și pentru că din când în când mai avem și freebies pe PraliArt, iată ilustrațiile de mai sus, gratuit. Le puteți folosi pentru a face o surpriză celor care vă răsfață mereu cu ceva bun. Click pe imaginea de mai jos pentru a ajunge la ilustrațiile savuroase.

chef prints tag

Related Posts