Aromă de Lavandă

G&E-invitation-front

A fost odată ca niciodată un început. Iar de această dată inaugurez împreună cu voi o nouă pasiune care mă cuprinde total, invitații și design-uri pentru nunți! heart Vă propun să mă acompaniați într-o nuntă frumoasă, unde iubirea are aromă de lavandă.

Mereu mi-a plăcut designul, interior, vestimentar, web, orice. Era o chestiune de timp până la designul unei nunți, pare-se. Simțeam asta, însă niciodată nu am încercat, ca mulți dintre voi care vă doriți ceva și amânați. De asta-i bine să ai prieteni care să te îndrume!

Uite așa am ajuns să îi asist pe prietenii mei dragi Elena și Grig într-ale nunții lor de poveste. Mai jos veți vedea meniul, numărul mesei, design pentru mărturii, invitația față verso și interior. Au mai fost și alte elemente, însă le-am selecționat pe acestea care sper să vă placă și vouă.

lavender design

invitation back

invitation content

table menu

bottle tag
lavender design
Prima experiență a fost un succes și vă anunț cu bucurie că deja lucrez la alte două proiecte din aceeași categorie, plus multe alte surprize de care vă voi povesti pe parcurs.

Le mulțumesc lui Grig și Elenei că mi-au dat ocazia să-mi împlinesc o dorință foarte ascunsă a inimii! Bucuria a fost completă când i-am văzut strălucind împreună ca mire și mireasă într-o încântătoare sâmbătă de august, înconjurați de lavanda lor preferată. Designul elementelor nunții a fost în ton cu eleganța lor, iar invitația nu putea fi altfel decât clasică și plăcută privirii.

Felicitări, dragii mei!

Related Posts

2 comentarii la “Aromă de Lavandă

  1. Elena

    Flavia iți mulțumim din suflet ca ne-ai fost alături în pregătirea acestui eveniment, care, zic eu că a fost unul reușit și asta datorită oamenilor ca tine care ne-au fost alături. Mulțumim și la cât mai multe proiecte reușite pe viitor. Te îmbrățișăm cu drag! Elena & Grig

    1. Flavia Post author

      Dragii mei, cu tot sufletul am fost și sunt alături de voi în orice aveți nevoie! Mersi tare, tare pentru cuvintele frumoase, a fost plăcerea mea! Iar da, evenimentul a fost unul atât de reușit încât acum în timp ce scriu zambesc întruna. ;) Uite ce frumuseți putem crea împreună, rămâneți aproape hehe, vor mai urma. Vă îmbrățișez și eu!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>