Subtilitatea frumuseții

tenderness

Am lipsit prea mult de aici, știu. Bucuria revenirii ne aduce, însă, mai aproape ca niciodată, iar pentru asta mă simt voioasă. :) Am reușit să mă alătur bucuriei multor oameni dragi în tot acest timp, iar asta înseamnă că vă aduc noutăți pe PraliArt.  

Prima așadar, este chiar înfățișarea. Proaspăta schimbare a siteului mă împlinește ca designer pentru că mi-am dorit de mult timp să am o zonă web decorată după pofta inimii.  Fac asta cu decoratul la orice. De la casa mea la cele ale prietenilor, a invitațiilor de nuntă și a tuturor lucrurilor și evenimentelor care permit imaginație.

Ce bine că am ilustrația perfectă pentru această postare! Prietena mea Iulia va fi bucuroasă, ea fiind modelul încântător. M-a inspirat mereu, încă de când am cunoscut-o, și consider cu tărie că este imaginea frumuseții subtile, care începe cu privirea drăgăstoasă și se încheie cu un râs jucăuș.

Related Posts

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>