Căsuța Speranței

20160703_144332-1

Dacă vă vine să credeți, făceam căsuța asta ca pe un experiment în luna ianuarie când încă bradul împodobit lumina festiv prin cameră. Am omis să o postez fiindcă este doar produsul pilot al unei serii drăguțe de astfel de decoruri. Dar acum m-am gândit să o afișez fiindcă îmi încântă zilele si mai ales serile.

Spun mai ales serile fiindcă aprind lumânările cu baterii (căsuța e din carton așa că doar astfel de sursă de lumină vă recomand, pentru siguranță) care se află înăuntrul ei, și apoi o las să vegheze în voie. Pentru a o realiza a fost nevoie doar de carton, cutter, foarfecă, pastă specială pentru zăpadă și sclipici pentru a o face de poveste. Lucruri pe care le aveți la îndemână în orice magazin de tip hobby store.

Mă duce cu sufletul la cămin, oameni iubiți și speranța că îmi vor fi alături în cele mai frumoase momente ale vieții. Vă las cu gânduri bune, fie că experimentați și voi creativ, fie că vă delectați doar cu imaginile de aici și de peste tot.

Related Posts

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>