Freebies,  Illustrations

Am îmbufnițat-o!

S-au petrecut multe de când am mai scris, iar ca urmare ma bucur să vi le prezint pe simpaticele bufnițe care dau culoare Praliartului. Drăgălașele mele înaripate vă stau la dispoziție și vouă, gratuit, dar cu o singură condiție: să zâmbiți când le priviți. Le puteți folosi ca wallpapere, sau imprima pe căni, tricouri, ce vă place vouă.

Partenera mea de atelier și draga mea prietenă, Ami, iubește bufnițele. Are deja ceva vechime în pasiunea asta a ei. De la ea am deprins și eu această dragoste pe care acum o răspândesc pe unde apuc. Cum să nu-ți fie dragi? Ui la ele ce faine-s!

Voi mai reveni cu siguranță și cu alte idei, însă pentru moment vă las cu trei variante de format pentru wallpapere (desktop și mobil) și felicitări. Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe baloanele de mai jos și să le lăsați pe micile creaturi să vă cucerească.

Felicitările trebuie să le scoateți voi de la printat iar pentru personalizari, desigur puteți alege de la căni la tricouri sau ce doriți voi. Pentru comenzi de bufnițe personalizate, aveți adresa mea de e-mail. Aștept să aflu ideile voastre. Dacă nu pentru voi, atunci pentru un cadou cuiva drag poate. O zi colorată vă doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish
ro_RORomână en_USEnglish