Felt,  Handmade

Cand visele devin realitate

Daca va doriti ceva, actionati. E cel mai de pret cadou pe care vi-l puteti face!

Flavia

Sper ca ati avut un Craciun de Vis! Anul acesta a fost primul in care am indraznit sa imi ascult imaginatia si mi-am implinit dorinta de a avea un brad diferit, delicat si indraznet. Le multumesc celor apropiati ca mi-au permis sa monopolizez decoratiunile si m-au asistat cu iscusinta la procesul de impodobire!

Am creat bufnite si pinguini din fetru si am pictat globuri de poliuretan, astfel luand nastere cel mai frumos brad pe care casa noastra l-a avut vreodata. A fost admirat de colindatori in fiecare zi pana acum, iar eu refuz cu vehementa sa il desfac, fiind ceva ce mi-am dorit de multi ani. 🙂

Decoratiunile pot fi vazute mai in detaliu in postarile trecute. Pentru mine ele reprezinta inceputul unei frumoase impliniri, iar pentru voi sper sa aduca minim o stare de bine.

praliart-tree-details

 

2 Comments

  • Tati

    Este un bradut deosebit. Este realizat cu gust, cu pasiune, cu bucuria intelegerii in plan subtil, ca viata merge inaite. Am avut privilegiul sa-l admir in direct…
    Sant (caci asa este corect, iar nu sunt!!!) mandru ca esti fiica mea. Te iubesc, copil drag.

    Tati

  • flavia

    Ce frumos!! Multumesc, tati scump! <3 Tot in grai autentic romanesc, sant si eu mandra ca am un tatic atat de prezent pe PraliArtul meu drag. Te iubesc si eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *